Äänimaljahieronta

Äänihoito perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Veda – menetelmään. Idän kulttuurit uskovat, että maailma ja ihmiset syntyivät alkuvärähtelystä. Ihmisellä on alkukantainen tarve muodostaa ääniä ja käyttää niiden muutosenergiaa hyödyksi harmonian ja terveyden ylläpidossa.
Saksalainen Peter Hess tutki äänellä hoitamista Tiibetissä ja Nepalissa ja sovelsi sen länsimaiseen kulttuuriin. Keski-Euroopassa Peter Hess äänimaljat ovat olleet fysioterapeuttien käytössä jo vuosia.

Maljahieronnassa on kysymys syvärentoutuksesta. Maljojen harmoniset äänet koskettavat aivojen syvimpiä kerroksia rauhoittaen ja kirkastaen mielesi. Maljoista lähtevä värähtely hieroo miljardeja solujasi ja laittaa nesteet ja energiat virtaamaan kehossasi.

Maljat asetellaan joko suoraan keholle tai kehon viereen riippuen hierottavan kehon tilasta. Maljan äänivärähtelyt purkavat kehon jännitystiloja virkistäen ja vahvistaen hyvinvointia ja antavat ajatuksille pienen lomahetken. Äänimaljoista lähtevät soinnit ja ylä-äänet koskettavat aivojen syvimpiä kerroksia, missä muodostuu hyvän olon välittäjä-aineita.
Soitettavien maljojen lempeät värähtelyt luovat äänimaailman, jonka ääniaalloille on turvallista antautua kellumaan ja rentoutumaan.

Medi-Sound Ky on Peter Hess instituutin valtuuttama kouluttaja Suomessa.
Lisää tietoa äänimaljoista löydät: www.medi-sound.fi